غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی

غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی

ماکارونی غنی شده
غنی سازی ماکارونی
تاریخچه ماکارونی در ایران و جهان
دانلود پایان نامه ماکارونی
غنی‌سازی مواد غذایی
غنی سازی مواد غذایی با تاکید بر ماکارونی
دانلود پایان نامه غنی سازی ماکارونی
دانلود پایان نامه ماکارونی غنی شده

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی

غنی سازی ماکارونی

 

 

 

چکیده:

ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند. مواد اصلی تشکیل‏دهنده ماکارونی آرد و آب می‏باشد و مواد فرعی یا افزودنی‏های ماکارونی شامل تخم‏مرغ، شیرخشک، پودر سبزی‏هایی مانند سیر، پیاز، آب و اسفناج، آب هویج، آب گوجه‏فرنگی، گلوتن، نمک، ادویه‏ها و نیز مواد غنی‏کننده‏ای مانند کلسیم، آهن و ویتامین‏های A و B کمپلکس می‏باشد. کارخانه ماکارونی دارای قسمت‏های مختلفی از جمله آردخانه، سالن تولید، گرم‏خانه، سالن بسته‏بندی، انبار کارخانه، آزمایشگاه، اتاق برق و … است.

آزمایش‏هایی که در کارخانه ماکارونی صورت می‏گیرد، شامل آزمایش‏های شیمیایی و آزمایش‏های میکروبی است. آزمون‏های شیمیایی نظیر میزان رطوبت، میزان خاکستر، PH، کل مواد جامد در آب، پخت، وزن محصول پس از پخت.آزمایش‏های میکروبی هم مانند: تعداد با سیلوس سرئوس، تعداد کپک و شمارش کلی میکروب‏ها می‏باشد. 

 

 

 

کلمات کلیدی:

سمولینا

ماکارونی

گندم دوروم

ماکارونی غنی شده

 

 

 

مقدمه

پدیده‌های پویای فرهنگی در یک جامعه گذشته از تأثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی مسکن بهداشت آموزش و غیره… کم و بیش در نوع تغذیه و موارد مصرفی آن جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه و اغلب جوامع دگرگونیهای کاملاً مشخص در وضع و نوع تغذیه بوجود آورده است.لذا همین امر سبب شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامة غذایی خود قرار دهند.

 

در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته‌های آش و پلویی و ماکارونی می‌باشد که گذشته از ظاهر مطلوب وتطابق با تحولات فرهنگی از جنبة اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا مادة اولیه آن آرد گندم است که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد.در جهان امروز هفتاد درصد از پروتئین از منابع گیاهی به دست می‌آید و فقط سی درصد از کل مصرف انسان از منابع حیوانی تأمین می‌گردد. اما 50% از پروتئین منابع گیاهی به تنهایی از غلات بدست می‌آید.

 

 

 

 

فهرست مطالب

چکیده(پیشگفتار) 1

مقدمه 2

تاریخچه ماکارونی در جهان 4

تاریخچه ماکارونی در ایران 7

انواع ماکارونی 9

 

فصل اول: کلیات غنی‌سازی مواد غذایی

1-1 تقویت غذا 11

2-1 ابتکار و خلاقیت در غذا 12

3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده 14

1-3-1 محصولات ماکارونی غنی شده با پروتئین تقویت شده 16

2-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده شیری 19

3-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با شیر بدون چربی 21

4-3-1 محصولات رشته فرنگی سبزی‌دار 23

5-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده سبزی‌دار 25

6-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با گندم و سویا 26

 

فصل دوم: اضافه کردن انواع ریزمغذی‌ها در تکنولوژی غذا

1-2 ویژگی‌های غلات 29

1-1-2 طبقه‌بندی گندم بر اساس مصرف  30

2-1-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 32

3-1-2 عوامل موثر در کیفیت گندم 34

4-1-2 گندم دوروم 35

5-1-2 ویژگی‌های گندم دوروم 37

2-2 سمولینا 40

1-2-2 دلایل استفاده از سمولینا 41

2-2-2 ویژگی‌های سمولینا و ابعاد آن 42

3-2-2 عوامل موثر در کیفیت سمولینای ماکارونی 43

3-2 افزودنی‌های مواد غذایی به ماکارونی 45

1-3-2 ویژگی‌های مواد افزودنی به ماکارونی 46

2-3-2 طبقه‌بندی افزودنی‌ها 47

3-3-2 میزان مواد افزودنی به محصول ماکارونی 51

4-2 ارزیابی حسی محصول نهایی 52

 

فصل سوم: تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ماکارونی

1-3 انواع روش‌های تولید 54

1-1-3 روش غیرپیوسته 54

2-1-3 روش پیوسته یا مداوم 57

2-3 ماشین‌آلات مورد نیاز کارخانه 59

1-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های غیرمداوم 61

2-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های مداوم 62

3-2-3 دستگاه پرس ماکارونی 63

4-2-3 کاتر نیمه‌اتوماتیک 64

5-2-3 دستگاه اسپریدر 65

6-2-3 بسته‌بندی ماکارونی 66

3-3 چارت تولید ماکارونی (خط تولید) 72

 

فصل چهارم 

1-4 بحث و نتیجه‌گیری 73

2-4 پیشنهادات 75

 

  • مقاله رشته معماری با عنوان معماری به سبك اصفهانی

    مقاله رشته معماری با عنوان معماری به سبك اصفهانی سبکهای معماری معماری اصفهانی ویژگی‌های نیارشی معماری به سبك اصفهانی معماری به شیوه اصفهانی خرید مقالات معماری تاریخچه معماری سبك اصفهانی ویژگی‌های سبک اصفهانی دانلود مقاله معماری به سبك اصفهانی رفتن…

  • فایل خلاصه پاسخ به سوالات درس بازارها و نهادهای مالی

    فایل خلاصه پاسخ به سوالات درس بازارها و نهادهای مالی پاسخ به سوالات درس بازارها و نهادهای مالی رفتن به سایت اصلی فایل خلاصه پاسخ به سوالات درس بازارها و نهادهای مالی 24 صفحه pdf مناسب دانشجویان کارشناسی حسابداری و…

  • بررسی فقهی و حقوقی اعتبار قرارداد خريد دين

    بررسی فقهی و حقوقی اعتبار قرارداد خريد دين خريد دين بیع دین به مدیون بیع دین به غیرمدیون اعتبار قرارداد خريد دين اعتبار قرارداد خريد دين از دیدگاه فقها بيع دين به شخص مديون و شخص ثالث اعتبار قرارداد خريد…

  • بررسی وضعیت صنعت داروسازی ایران

    بررسی وضعیت صنعت داروسازی ایران چگونگی شکل گیری تولیدات داروئی کشور وضعیت صنعت داروسازی ایران دانلود مقاله بررسی وضعیت صنعت داروسازی ایران ضعف های درون سازمانی موجود در صنعت داروسازی ایران همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فروش فایل…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مطالبات معوق در ایران

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق مطالبات معوق در ایران مبانی نظری مطالبات معوق در ایران دانلود مبانی نظری مطالبات معوق در ایران پیشینه تحقیق مطالبات معوق در ایران ادبیات نظری مطالبات معوق در ایران فصل دوم پایان نامه مطالبات معوق…

  • انتخاب سرمته های الماسه مغزه گیر و پیش بینی سرعت حفاری و میزان مصرف آنها در برخی ساختگاه های ژئوتکنیکی کشور

    انتخاب سرمته های الماسه مغزه گیر و پیش بینی سرعت حفاری و میزان مصرف آنها در برخی ساختگاه های ژئوتکنیکی کشور شاخص CAI حفاری ژئوتکنیکی سرمته های الماسه سرمته های مغزه گیر شاخص سایش سورشار سرمته های الماسه مغزه گیر…

  • پاورپوینت محيط سياسي و قانوني در بازاريابي بين‌المللي (فصل چهارم کتاب بازاریابی بین المللی تألیف میرزا حسن حسینی)

    پاورپوینت محيط سياسي و قانوني در بازاريابي بين‌المللي (فصل چهارم کتاب بازاریابی بین المللی تألیف میرزا حسن حسینی) پاورپوینت محيط سياسي و قانوني در بازاريابي بين‌المللي ( فصل چهارم کتاب بازاریابی بین المللی تألیف دکتر میرزا حسن حسینی) پاورپوینت فصل…

  • بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن

    بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن ماکارونی پیشینه ماکارونی ماکارونی در ایران فرآورده های ماکارونی بررسی ماکارونی در ایران و فرآورده های آن دانلود پاورپوینت ماکارونی دانلود پاورپوینت ماکارونی در ایران دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی رفتن به…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق گرایش به مواد مخدر

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق گرایش به مواد مخدر مبانی نظری گرایش به مواد مخدر ادبیات نظری گرایش به مواد مخدر فصل دوم پایان نامه گرایش به مواد مخدر دانلود مبانی نظری گرایش به مواد مخدر پیشینه تحقیق گرایش به…

  • مقاله رشته مدیریت با عنوان سیستم های اطلاعات مدیریت

    مقاله رشته مدیریت با عنوان سیستم های اطلاعات مدیریت سیستم های اطلاعاتی مدل سیستمی سازمان سیستم های اطلاعات مدیریت دانلود مقاله رشته مدیریت با عنوان سیستم های اطلاعات مدیریت سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل همکاری در…